De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.
Kwekkeboom wil nieuw elan aanbrengen in het vriesversschap met een uitgebreid assortiment voor echte thuisborrelaars. Vanaf nu liggen de allereerste Oesterzwam Bitterballen en vernieuwde rund- en kalfsvlees bitterballen en -croquetten, nog steeds met de bekende krokante korst en de altijd smaakvolle ragout in vriesschappen. De herziene verpakkingen in donkerpaars moeten het vinden van Kwekkeboom hapjes nog eenvoudiger maken.
Umami smaakexplosie: Nieuwe Oesterzwam bitterbal
De volledig plantaardige Oesterzwam Bitterbal van Kwekkeboom is, wat zij zelf omschrijven als de ‘nieuwste ster’ op de borrelplank, gemaakt met een mix van circulair geproduceerde oesterzwam, shiitake, bundelzwam en eekhoorntjesbrood, verrijkt met sjalotjes, tijm en een vleugje zwarte knoflook voor een umami smaakexplosie. Volgens de bijgeleverde foto’s nog steeds met een beetje mosterd.
Zaanse Mosterd
Die laatste blijft altijd een beetje dubbel want niet iedere mosterd smaakt bij iedere bitterbal. Misschien moet Kwekkeboom ook een advies uitbrengen (mooie upsell trouwens) welke mosterd het beste past bij welke bitterbal. Wij bij Eatly houden het voorlopig op Zaanse Mosterd grof gemalen.
Kwekkeboom kiest voor kwaliteit in het vriesvak
Kwekkeboom staat bekend om haar luxe borrelhapjes voor oven en airfryer. Het merk biedt een breed scala aan smaken met vernieuwde rundvlees bitterballen en -croquetten. De verbeterde recepturen zijn het resultaat van maandenlang testen en proeven, die uiteindelijke moeten resulteren in de meest krokante en smaakvolle hapjes.
Nog meer herkenbare verpakkingen
Kwekkeboom heeft gekozen voor een nieuwe look & feel van hun verpakkingen met ‘premium’ donkerpaarse stazakken en verbeterde smaakaanduidingen. Als ze nu ook nog lekkerder smaken is het feestje compleet want uiteindelijk is het enige wat telt.
Verder lezen over Snacks

Food21.10.2024
10 grappige Halloween-foodtips van TikTok

Food21.08.2024
Eat Your Drink: alcoholisch snoepen met Smith & Sinclair

Food15.08.2024
Ricola-snoepjes komen écht uit Zwitserland: zo worden ze gemaakt

Hotspots18.07.2024
Dit zijn de TikTok-hotspots waar elke dag een rij staat

Food03.07.2024
Vijf interessante feiten over Ricola-snoepjes

Nieuws26.06.2023
Cafetaria’s roepen op om géén eigen bakje mee te nemen voor friet

Hotspots23.06.2023
Carroll’s in Amsterdam omarmt ’s avonds de smash burger maximaal

Nieuws13.06.2023